Om klubben

Hou Bådelaug (HBlaug) er en sejlklub for både surf-, motorbåds- og sejlskibsinteresserede. Som det fremgår af menulinjen på vores hjemmeside byder klubben på mange forskellige muligheder. Du kan finde flere oplysninger under hver enkelt afdeling. Vi har også en meget aktiv og populær “onsdagsklub”(“seniorerne”), der mødes regelmæssigt i løbet af sæsonen for hyggeligt samvær og til tider også for at udføre praktiske opgaver for klubben eller havnen. Vores aktivitetsudvalg har gennem årene arrangeret forskellige “events” af både maritim og ikke-maritim karakter – fastelavnsgåtur, standerhejsning, tursejlads, osv. Prisen for et medlemsskab for voksne er 600 kr og for juniorer 300 kr. Derudover er der forskellige aktivitetsgebyrer, som kan ses under den enkelte afdeling. Du kan rette henvendelse til vores kasserer for yderligere oplysninger eller evt. indmeldelse. For øjeblikket er der i HBlaug ca. 125 medlemmer; men der er plads til flere, så kontakt vores bestyrelse eller kig forbi vores klubhus, hvis du vil høre nærmere om klubben.

Vi er i øjeblikket ved at opbygge en ny hjemmeside, så denne “klubinfo” indeholder kun nogle få uddrag af, hvad klubben kan tilbyde. Vi vil forsøge at få lagt flere informationer ind senere hen.