Surf & SUP

Om os

Windsurfing og Stand Up Paddle (SUP) i Hou Bådelaug Surf & SUP er et tilbud til dig, der er over 12 år, som gerne nemt og sikkert vil i gang med windsurfing eller SUP og for dig, som er øvet og gerne vil træne og have det sjovt i fællesskab med andre. Det kan også være, at du har surfet for mange år siden og gerne vil i gang igen.

Krav?

Det er et krav, at du kan svømme, og at du selv sørger for surf-beklædning, som består af en våddragt, vådsko og en svømmevest, som er obligatorisk.

Du skal også være medlem af Hou Bådelaug. Fra 2018 er kontingentet for medlemsskab i Hou Bådelaug 600 kr. årligt for seniorer og 300 kr. årligt for juniorer (12-20 år). Dertil kommer et aktivitetsgebyr (brug af udstyr og undervisning) på 500 kr. årligt for seniorer og 300 kr. årligt for juniorer. Trænere betaler også for medlemsskab af bådelauget, men er fritaget for aktivitetsgebyret. Hvis du har eget udstyr, er du også fritaget for aktivitetsgebyret.

Motoren bag HB Surf & SUP er dig, mig og alle medlemmerne. Alt afvikles på frivillig basis, så derfor er vi sammen om at holde orden, pakke grej og sætte det på plads igen. Vi forventer, at forældre til mindre børn også giver en hånd med at tage udstyr frem og sætte det på plads igen. Er du i tvivl om, hvordan du kan hjælpe, så spørg en af trænerne.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Inden du møder op skal du kontakte os på surf@hblaug.dk,  så vi kan sørge for, at vi er nok trænere til at tage gode imod dig.

I mailen skal du oplyse:

  • Navn ( både fornavn og efternavn )
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • E-mail adresse
  • Din erfaring og mål med windsurfing